Tim Roovers - CV

Meer dan 15 jaar ervaring

Intussen meer dan 15 jaar actief als juridisch en fiscaal adviseur in de verschillende materies die gelinkt zijn aan vermogensplanning. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de (levens)verzekeringssector, heeft Tim nadien boeiende jaren doorgebracht bij de vermogensplanners van één van de grote consultants en vervolgens als expert voor de klanten private banking en wealth management van één van de Belgische grootbanken.

Academisch medewerker

Daarnaast is Tim ook actief als vrijwillig academisch medewerker in de master of laws in het notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel. Dit is een uitdagende activiteit in een academische omgeving, die voornamelijk bestaat uit zowel interne als externe lesopdrachten en de begeleiding van studenten als promotor of lezer van hun masterproef.

Auteur en spreker

Naast regelmatige lezingen en seminaries voor onder meer de Federatie van Notarissen, notariële studiekringen en cliënten, publiceert Tim regelmatig juridische en fiscale bijdragen in gespecialiseerde vakbladen.

Overzicht van de publicaties               Overzicht van de lezingen

Onze diensten

Connecteer met Wealth Structuring Services

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te houden...
- connecteer via Linked: het bedrijf, of Tim & Mirte
- schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Contact

Zit je met een concrete vraag en wil je graag dat die bekeken wordt? Bel of mail Tim!

Nieuwsbrief

Wil je, vrijblijvend, op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt geregeld een mail met de nieuwe artikels.

Contactgegevens

Wealth Structuring Services BV

   tim@wsservices.be
   0497 46 31 49
   LinkedIn page

Philipssite 5, bus 1
3001 Leuven

Ondernemingsnummer 0735.721.541 RPR Leuven
Disclaimer, cookie- & privacybeleid