Over ons

Een goede gids kent zijn weg, zowel op de kaart als onderweg. En tegelijk moet hij blijven zoeken naar nieuwe, betere routes. Bij Wealth Structuring Services combineren we theoretische bagage met ervaring op het terrein. De combinatie van vele dossiers in de praktijk, de academische achtergrond, de publicaties en uiteenzettingen laten toe u en uw cliƫnten sterk maatwerk te bieden.

 • Tim Roovers

  Meer dan 15 jaar ervaring
  Intussen meer dan 15 jaar actief als juridisch en fiscaal adviseur in de verschillende materies die gelinkt zijn aan vermogensplanning. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de (levens)verzekeringssector, heeft Tim nadien boeiende jaren doorgebracht bij de vermogensplanners van één van de grote consultants en vervolgens als expert voor de klanten private banking en wealth management van één van de Belgische grootbanken.

  Academisch medewerker
  Daarnaast is Tim ook actief als vrijwillig academisch medewerker in de master of laws in het notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel. Dit is een uitdagende activiteit in een academische omgeving, die voornamelijk bestaat uit zowel interne als externe lesopdrachten en de begeleiding van studenten als promotor of lezer van hun masterproef.

  Auteur en spreker
  Naast regelmatige lezingen en seminaries voor onder meer de Federatie van Notarissen, notariële studiekringen en cliënten, publiceert Tim regelmatig juridische en fiscale bijdragen in gespecialiseerde vakbladen.

 • Mirte Stroobants

  Opleiding
  Als recent afgestudeerde masterstudent in de rechten aan de Vrije Universiteit te Brussel, staat Mirte aan de start van haar carrière. De specialisatie in het ‘burgerlijk- en procesrecht’ heeft haar interesse voor het familiaal vermogensrecht en het contractenrecht de afgelopen jaren volledig doen aanwakkeren. Daaruit vloeide haar passie voor het huwelijksvermogens-, erf-, schenk- en vennootschapsrecht voort. Mirte koos dan ook met volle overtuiging sinds begin augustus 2021 voor haar functie als consultant estate planning bij Wealth Structuring Services.

  Just can’t get enough
  Omdat knowhow centraal staat bij Wealth Structuring Services, zal Mirte de volgende jaren haar kennis zowel op kantoor als aan de universiteit bijschaven. In haar enthousiasme en motivatie is Mirte Inmiddels een bijkomende opleiding (en uitdaging) aangegaan, namelijk die van master in het notariaat. Deze specialisatie zal haar verder helpen om haar kennis verder uit te breiden, en haar werk als consultant estate planning met de nodige expertise verder uit te oefenen.

Connecteer met Wealth Structuring Services

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te houden...
- connecteer via Linked: het bedrijf, of Tim & Mirte
- schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Contact

Je kan Tim de eerste maanden nog steeds bereiken op het gekende nummer of emailadres

Contactgegevens

Wealth Structuring Services BV

   tim@wsservices.be
   0497 46 31 49
   LinkedIn page

Philipssite 5, bus 1
3001 Leuven

Ondernemingsnummer 0735.721.541 RPR Leuven
Disclaimer, cookie- & privacybeleid