Juridische en fiscale oplossingen op maat van uw cliënten: van begeleiding en advies, over het opmaken van (ontwerp)akten en overeenkomsten, tot de opvolging. En u – als ‘trusted advisor' van uw cliënten – blijft mee in de cockpit zitten

Vermogensplanning

Uw cliënten wensen begeleid te worden bij hun familiale bedrijfsoverdracht, de gecontroleerde schenking van een deel van hun vermogen, of wensen ze hun bestaande planning te screenen en eventueel te updaten? Of uw cliënt een concrete vraag heeft dan wel een meer uitgebreide analyse en planning wilt, in ieder geval wil u graag het dossier kunnen blijven opvolgen en integreren in de andere diensten die u uw cliënten aanbiedt, toch?

In dat geval bieden we u bij Wealth Structuring Services – of kortweg WSS – met onze vermogensplanning in onderaanneming (estate planning subcontracting) een pasklaar antwoord aan. Telkens één van uw cliënten u confronteert met een vraag rond zijn vermogensplanning, kan u onze diensten inschakelen:

  • Voor uw cliënt biedt u op die manier een nog meer uitgebreide dienstverlening aan, waarvan ook zijn vermogensplanning deel uitmaakt. De vlag dekt voortaan een bredere lading: onder de naam van uw bedrijf of organisatie, verleent u dus een nog bredere waaier aan diensten!
  • U en uw medewerkers blijven betrokken in het dossier; meer nog, uw visie en kennis van de cliënt zullen sterk bijdragen tot de voorgestelde oplossingen.
  • Uw cliënt blijft uw cliënt: WSS zal optreden in naam van u en uw bedrijf, en zal zich dus zelf niet als ‘merk’ voorstellen aan cliënt. U blijft dus op ieder moment de eerste gesprekspartner van uw cliënt.

Connecteer met Wealth Structuring Services

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te houden...
- connecteer via Linked: het bedrijf, of Tim & Mirte
- schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Contact

Je kan Tim de eerste maanden nog steeds bereiken op het gekende nummer of emailadres

Contactgegevens

Wealth Structuring Services BV

   tim@wsservices.be
   0497 46 31 49
   LinkedIn page

Philipssite 5, bus 1
3001 Leuven

Ondernemingsnummer 0735.721.541 RPR Leuven
Disclaimer, cookie- & privacybeleid