U wil uw cliënten, medewerkers, management,… wegwijs maken in de wereld van de vermogensplanning? Samen met u gaan we op zoek naar de inhoud en de format, zodat u ook op het vlak van vermogensplanning de gewenste knowhow kan aanreiken.

Opleidingen en seminaries

Interne opleidingen

Uw team of organisatie kan een opfrissing gebruiken van het erfrecht, huwelijksvermogensrecht, vennootschapsrecht, erf- en schenkbelasting,…? Of u wenst hen bepaalde begrippen en noties in deze materies bij te brengen, zodat ze in de toekomst een aantal vraagstukken vlotter kunnen afhandelen of opportuniteiten detecteren in dossiers? Met een interne opleiding rond vermogensplanning kan u meerdere doelstellingen tegelijkertijd realiseren:

  • Een opleiding verlaagt de compliance-risico’s (risk management): hoe sterker de technische bagage van uw medewerkers, hoe kleiner de foutenmarge.
  • Een verhoogde kennis zal bijdragen tot een verhoogde productiviteit, aangezien er nadien minder tijd zal moeten worden gespendeerd aan opzoekingen.
  • Tot slot leert de praktijk ons dat een opleiding ook leidt tot nieuwe opportuniteiten. U en uw medewerkers zullen vraagstukken omtrent vermogensplanning op een proactieve manier detecteren, om zo nieuwe diensten te kunnen aanbieden aan uw cliënten.

Een opleiding kan vele vormen aannemen: one-to-one, klassikaal, op basis van een aantal vooraf gestelde vragen of casussen,… Bovendien kan ook de opvolging van een interne opleiding vele vormen aannemen, zoals enkel een ter beschikking gestelde presentatie, een Q&A, een uitgeschreven draai- of handboek,…

Seminaries

Als bepaalde cliënten vaak terugkomende vragen hebben, of u wil een specifiek thema rond vermogensplanning op de kaart zetten, waarom dan niet een cliëntenevent, zoals een seminarie, organiseren? Het biedt niet alleen de mogelijkheid de dienstverlening van uw kantoor te etaleren, het laat u vooral toe om nadien dieper in te gaan op wat er leeft bij uw cliënt, zowel wat betreft hun privévermogen als hun bedrijfsvermogen.

Wil u een seminarie organiseren rond (onder meer) bepaalde aspecten van de vermogensplanning – denk maar aan thema’s zoals een bedrijfsoverdracht, de zorgvolmacht, de maatschap,… - aarzel dan zeker niet ons te contacteren. We zoeken samen naar het gewenste format.

Connecteer met Wealth Structuring Services

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te houden...
- connecteer via Linked: het bedrijf, of Tim & Mirte
- schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Contact

Je kan Tim de eerste maanden nog steeds bereiken op het gekende nummer of emailadres

Contactgegevens

Wealth Structuring Services BV

   tim@wsservices.be
   0497 46 31 49
   LinkedIn page

Philipssite 5, bus 1
3001 Leuven

Ondernemingsnummer 0735.721.541 RPR Leuven
Disclaimer, cookie- & privacybeleid