Onze aanpak

Estate planning subcontractors

Waarom verkiezen we om in onderaanneming (subcontracting) te werken? Omdat we sterk geloven in een geïntegreerde aanpak. Dergelijke aanpak leidt tot een multidisciplinaire benadering (360° approach). En er is meer: met een geïntegreerde aanpak blijft u, als trusted advisor van uw cliënten, het dossier mee opvolgen. Uw kennis van en ervaring met de cliënt zullen, samen met onze expertise en ervaring in vermogensplanning, de ingrediënten vormen van een geslaagd recept: de juridische en fiscale gemoedsrust van uw cliënten!
U kan onze dienstverlening op het vlak van vermogensplanning ‘pur sang’ dan ook best omschrijven als B2B2C, waarbij we samen met u en uw medewerkers, tot de gewenste vermogensplanning van en voor uw cliënten komen.

Expertise met een pragmatische aanpak

Vermogensplanning is een niche, en zoals voor alle niches het geval is, heb je vakidioten nodig. Mensen die helemaal opgaan in het analyseren van de vragen en problemen, blijven zoeken tot de juridische en fiscale puzzel klopt, en tegelijk ook binnen hun niche een proactieve bijdrage willen leveren door onder meer voordrachten en seminaries te geven en teksten te publiceren.
Tegelijkertijd is vermogensplanning een people’s business. We zullen nooit tot de juiste oplossingen komen als we niet eerst luisteren en begrijpen. Bovendien heeft een juridisch-fiscale oplossing weinig zin als we ze niet op een begrijpelijke manier kunnen overbrengen.
Dus als we onszelf moeten omschrijven, dan gaan we voor “vakidioten met empathie”.

Estate planning is maatwerk, net zoals onze samenwerking

Het is geen geheim dat vermogensplanning maatwerk is. Of het nu gaat over de vermogensplanning voor uw cliënt, een opleiding of seminarie of een consultancy-opdracht, in ieder van deze gevallen moet het eindproduct een tailor made service zijn.
Hetzelfde geldt voor de samenwerking die we met u als accountant, boekhouder, notaris, advocaat, belastingconsulent, financiële instelling,… willen opzetten. Wil u een aanpak van A tot Z, waarbij we voor uw cliënten, uw team, uw project,… tot de juiste dienstverlening moeten komen? Voor iedere nood zoeken we samen met u naar een service op maat.

Onze diensten

Connecteer met Wealth Structuring Services

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact te houden...
- connecteer via Linked: het bedrijf, of Tim & Mirte
- schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Contact

Je kan Tim de eerste maanden nog steeds bereiken op het gekende nummer of emailadres

Contactgegevens

Wealth Structuring Services BV

   tim@wsservices.be
   0497 46 31 49
   LinkedIn page

Philipssite 5, bus 1
3001 Leuven

Ondernemingsnummer 0735.721.541 RPR Leuven
Disclaimer, cookie- & privacybeleid